Siguria dhe Shëndeti në punë

Siguria dhe shëndeti i punonjësve tanë është tepër i rëndësishëm. Për këtë arsye Anio Oil and Gas Sh.A ka investuar fuqimisht që të gjithë punonjësit tanë të kenë trajnimin e duhur mbi rregulloret e sigurimit teknik dhe shëndetit në punë. Ne jemi të përkushtuar që normat e sigurisë të zbatohen me rigorozitet, jo vetëm nga punonjësit tanë, por edhe nga kushdo që viziton zonën e veprimtarisë tonë.